Tirols Tradisjonell Lue Med Svart Tau Sombreroshop gratis frakt rabatter K5i9OSQJIN

g7qKGO9BSL
Tirols Tradisjonell Lue Med Svart Tau Sombreroshop gratis frakt rabatter K5i9OSQJIN

produktdetaljer

farge:
grå

Sombrero Tradicional Tirolés con CuerdaNatural. Este tradicional sombrero regional se caracteriza por un borde típico natural decorado con una cordel. Está elaborado 100% con fieltro de lana y decorado con una cuerda que rodea varias veces la corona. La apariencia ligeramente distinta de un sombrero a otro es signo de que cada sombrero está elaborado mediante la original tradición sombrerera y, por lo tanto, es único. Con una fina banda de forro. Material: 100% fieltro de lana,Ancho del ala: aprox. 7.5 cm,Altura de la cabeza: aprox. 11 cm

Tirols Tradisjonell Lue Med Svart Tau Sombreroshop gratis frakt rabatter K5i9OSQJIN Tirols Tradisjonell Lue Med Svart Tau Sombreroshop gratis frakt rabatter K5i9OSQJIN Tirols Tradisjonell Lue Med Svart Tau Sombreroshop gratis frakt rabatter K5i9OSQJIN Tirols Tradisjonell Lue Med Svart Tau Sombreroshop gratis frakt rabatter K5i9OSQJIN
billigste Ispire Liu Jo Kvinner Bluse Svart lisse Nero / Blu Marine A3755 42 Amazon Elsvart nedtelling pakke online naturlig og fritt rabatt salg 0vcAfB5X
Meny Lukk
Vårtilbud
A til Å
Trendhim Lite Sort Sløyfe På Svart gratis frakt målgang fabrikkutsalg online billig god selger uttak 2014 valg 5cfRll

Vi vet alle at pengespill for flertallet er et gedigent tapsprosjekt. Mange må tape mye for at noen få skal vinne stort og for at det skal bli penger å dele ut til idrett og kultur. Fra klinisk praksis vet vi at forsørgere har spilt for mye mer enn de- og familien har råd til å tape. Noen barn kan ikke dra på skoletur. Noen ektefeller er sykmeldte. Noen spillere er dypt fortvilte og desperate.

Det jobbes imidlertid bra med spillansvarlighet hos Norsk Tipping. På den ene siden jobbes det med utvikling av ansvarlighetsverktøy og spennende forebyggende prosjekter. På den andre siden innfører Norsk Tipping stadig nye lett tilgjengelige pengespill og har som målsetting å rekruttere yngre aldersgrupper. Det er et problem at pengespill har fått så stor plass i folks dagligliv via lett tilgjengelighet og allesteds-nærværende reklame. Jeg er bekymret for at dette kan fungere normgivende og være med på å normalisere pengespill overfor barn og unge.

Undersøkelser har vist at det er fullt mulig å utvikle alvorlig spilleavhengighet, sette seg i betydelige familiemessige, arbeidsmessige og økonomiske alvorlige problemer gjennom spill hos norske regulerte aktører. Befolkningsundersøkelsen gjort av Lotteritilsynet i 2014 viste at det i Norge er 22000 problemspillere. Dette betyr at svært mange spillere, familiemedlemmer og arbeidsplasser berøres.

Gode formål som kultur og idrett bør ikke finansieres direkte med tippemidler men gjennom statsbudsjettet. Dagens ordning legger press på idretten og ideelle organisasjoner for å markedsføre pengespill og etterspørre større spillinnsats. Dette ser vi som problematisk, uetisk og uønsket.

Bloggen er del av et innlegg Ingjerd Meen Lorvik holdt på seminaret « En ansvarlig spillpolitikk for fremtiden» i regi av Kulturdepartementet 21.januar.» Lorvik representerer Norsk Forening for Spillproblematikk

Liker Laster...

Pengespill og aggressiv markedsføring Under "Spilleavhengighet"

klaring lav pris Moschino Baggy Bukser rabatt klaring butikken Xowy2Y
Under "Om rus og avhengighet"

klaring nicekicks Arv Vanlig Skjorte clearance 2014 å kjøpe TTJYmqe9FZ
Under "Om rus og avhengighet"

Publisert i Behandling , Rus og tabuer , Dolce amp; Gabbana Skjorter Og Bluser Blomster mange typer klaring billig fasjonable billige online billig real Eastbay salg online billig EAmQzrtR4
| Merket med pengespill , spillavhengighet , spillpolitikk | Legg igjen en kommentar

rrS2XzLkb9

Materiale vedlikehold

Overmateriale : 100% polyester

Fôr : Ufôret

Vedlikeholdsråd : Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C

Produktdetaljer

Krage : Krage med slag

Lukking : Knapp

Detaljer : Belte følger med, Innstikkslommer

Artikkelnummer : ARC21U001-K11

Modellhøyde : Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse S

Passform : Normal

Lengde : Ankellang

Ermelengde : Ekstra lang

Ermelengde : 59 cm i størrelse S

Ryggbredde : 44 cm i størrelse S

Totallengde : 115 cm i størrelse S

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

EvenOdd CERYS PLAYSUIT Pyjamas pink Thug Life Hombres Camiseta Feire In Blanco klaring nytt salgsordre billig eksklusive uttak 2014 nye DaoFvZ
Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Tata Knock online billigste lav pris sp0F2V
For tillitsvalgte
Hopp til hovedinnhold

HIS 3410 Bedriften

Kurskode:
HIS 3410
Institutt:
Rettsvitenskap og styring
Studiepoeng:
7.5
Kursansvarlig:
Sverre August Christensen
Produktkategori:
Bachelor
Portefølje:
Bachelor - Basiskurs
Semester:
2017 Høst
Aktiv status:
Aktivt
Undervisningsspråk:
Norsk
Kurstype:
Ett semester
Introduksjon

Kurset skal gi en bred innføring i hovedtrekkene ved bedriftens rolle i økonomien. Gjennom historiske, etiske og teoretiske perspektiver vil flere sider av bedriften bli presentert i en større samfunnsmessig sammenheng. Kurset skal virke dannende gjennom en innføring i den vestlige verdens idéhistorie og økonomiske historie.

Kunnskapsmål

Kunnskapsmål:

Etter endt kurs skal studentene:

Ferdighetsmål

Etter endt kurs skal studentene kunne:

Holdningsmål
Kursets innhold
Læreprosess og tidsbruk

Kurset gjennomføres ved hjelp av ulike former for undervisning. Det vil være undervisning og forelesning knyttet til de 12 hovedelementene i kurset. I tillegg vil det være video og TV-sendinger. Tre av øktene handler om etikk, og vil ligge til grunn for innlevering av et obligatorisk arbeidskrav. Innleveringsoppgaven vil bli distribuert ved tredje forelesning kursstart, den skal skrives individuelt, og leveres elektronisk.

I kursets gjennomføring som nettstudium vil foreleser, i samarbeid med studieadministrasjonen, organisere en hensiktsmessig kombinasjon av digital undervisning og forelesninger. Nettstudentene tilbys også en studieguide som skal bidra til progresjon og oversikt. Total anbefalt tidsforbruk for gjennomføring av kurset gjelder også her.

Dataverktøy
Det benyttes ingen spesielle dataverktøy i kurset.
Tilleggsinformasjon

Studenter som ikke får godkjent arbeidskravet i kurset får ikke ta eksamen. Det vil si at de må ta hele kurset på nytt ved senere gjennomføring.

Studenter som ikke får bestått på skriftlig eksamen eller som ønsker å forbedre karakteren, kan ta ny kontinuasjonseksamen ved senere gjennomføring av eksamen.

OBS!

Fra og med studieåret 2017/2018 endres vektingen av eksamenselementene. Som følge av dette tilbys følgende kontinuasjonseksamener:

På en vitenskapelig høyskole er korrekt bruk av kildehenvisninger et krav i alle faglige arbeider. Her er til bibliotekets side om kildebruk og referanseteknikk som er anbefalt alle studenter ved Handelshøyskolen BI.

Kvalifikasjoner

Missguided LONG SLEEVE PANELLED DRESS Sommerkjole orange

Forkunnskapskrav

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper.

Obligatoriske arbeidskrav:
Eksamen:
Eksamensorganisering:
Ordinær eksamen
Total vekting:
100
Forventet arbeidsinnsats:
Sum arbeidsinnsats:
200

Et kurs med 1 studiepoeng tilsvarer en arbeidsmengde på 26-30 timer. Et kurs på 7,5 studiepoeng tilsvarer derfor en arbeidsmengde på minimum 200 timer.

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

Les om nye produkter, få eksklusive tilbud og lær mer om hva vi driver med.

SER DU ETTER PROGRAMVAREOPPDATERINGER?

Hold Contour Design-produktene dine oppdatert og få de nyeste funksjonene og den beste ytelsen.

LAST NED OPPDATERING »

© 2016 Contour Design Norge AS